ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn een slimme investering én milieuvriendelijk.

Ze produceren elektriciteit zonder emissie van schadelijke stoffen. Wanneer we de productie ervan in rekening brengen is de uitstoot nog altijd 10 maal kleiner dan bij het gebruik van gas, en 20 maal kleiner dan bij kolen. Wanneer we uitsluitend groene energie gebruiken bij de productie van de zonnepanelen wordt dit plaatje alleen maar groener. 

Naast zonnepaneel-installaties op het dak of in de tuin kunnen zonnepanelen ook als carport, terrasoverkapping, zonnewering of op een muur geïnstalleerd worden. Zo goed mogelijk zuidwaarts gericht, indien mogelijk. 

Ze hebben een lange levensduur en zijn zeer onderhoudsvriendelijk met, afhankelijk van het type paneel, een opbrengstgarantie tot 25 jaar.

rescert-gecertificeerd.png
Installatie van zonnepanelen

Sinds het afschaffen van de terugdraaiende teller is een thuisbatterij het onafscheidelijke broertje geworden. Deze is onmisbaar wanneer je jouw zelf opgewekte energie maximaal wil gebruiken.

En door te opteren voor een slim netwerk, kan je je eigen verbruik verder optimaliseren door bepaalde grootverbruikers zoals wasmachine of droogkast automatisch aan te sturen en de elektrische wagen op te laden bij overproductie. 

Premies!!!

Om de investering in zonnepanelen aantrekkelijker te maken zijn er premies te verkrijgen. Meer info vind je hier terug.

1/5