SLIM WONEN

Iedereen heeft het over slim wonen en de betekenis hiervan kan vrij ruim geïnterpreteerd worden.

Het slimme wonen waar wij over praten begint al bij de inplanting van alle technieken in huis. Waar nodig, dienen de verschillende technieken op elkaar afgestemd te worden zodat ze vlot kunnen samenwerken.

Zo kan je jouw huis bijvoorbeeld gaan gebruiken als "batterij" en er warmte/koelte in opslaan. Iets meer concreet; wanneer je zonnepanelen overtollige energie produceren tijdens de dag, kan je de warmtepomp automatisch enkele graden hoger/lager laten zetten en zo profiteren van het langzaam afkoelen/opwarmen van je huis achteraf.

Of je kan jouw vaatwas, wasmachine en droogkast hun cyclus laten starten wanneer er een overschot aan energie is.

Domotica en "smart home"-systemen zijn er tot onlangs altijd geweest om het wooncomfort te verhogen maar nu worden zij, in combinatie met de slimme teller, ook belangrijk om deze besparingen op energie te realiseren.

Premies!!!

Om de investering in deze energiebesparende maatregelen aantrekkelijker te maken zijn er premies te verkrijgen. Meer info vind je hier terug.

rescert-gecertificeerd.png
Slim wonen met domotica
Digitale tellers en automatische sturing

Onze totaalprojecten beperken zich niet enkel tot een slimme inzet van jouw energie. Wij verzorgen ook de installatie en naadloze integratie van alle elektrische apparaten en hun bekabeling, in en rondom huis en bedrijf, zoals audio, video, datanetwerken, wifi-netwerken en videofonie.

1/4